Anna Grethe Toullec
Front Page
CONTENT
vandretur i baskerlandet april
Weekendtur til Paris
Sauveterre de Béarn udflugtsmål
Breve til mormor og morfar
Bridge
Our children Hanne, Sebastien and Lajla
Lajlas kreationer
Our sons-and-daughter in law
Grandchildren
Franske madopskrifter--- Recettes françaises
Plat simple mais "la grande cuisine"
Farserede tomater à la Catherine Haslin
Quiche Lorraine
Julesalat som grønsag à la Dominique Tarasçon
Perlehøne i svedsker
Omelette de courgette - squash omelet
Cake d'été - salt sandkage
Artiskokker
Terrine de poivrons
Taboulé
Hossegor
Interview radio solymar
My garden
Genealogy
Old photos of the Koed family
Gamle billeder af familien Jørgensen
Koed-Jørgensen cousin gathering together sept. 2007
Hos Jeppe og Trine i Odense
Paris juni 2010 hos Lajla og Manu

Fin til picnic

 

 

Taboulé er en dejlig  frisk salat

 

Ingredienser

 

500 g couscous semulje

3 tomater

saft af 2 citroner

et halvt glas olivenolie

1 løg

1 stor skrællet agurk

salt

peber

frisk mynte, 6-10 blade

persille, et stort bundt

 

Tomaterne skæres ud i bittesmå firkanter, løget ligeledes

Agurken skælles og skæres også ud i minifirkanter (en halv x en halv cm)

Citronerne presses

mynte og persille hakkes

Alle ingredienserne blandes og stilles på køl i adskillige timer. Semuljen skal absorbere al væsken fra grønsagerne. Laves f.ex. om morgenen og spises om aftenen. Hvis salaten ser for er for tør ud tilsættes mere citronsaft.

 

Der er nok til 6-7 personer

 

God appetit    

 

Redigeret af Anna Grethe Toullec
Webmaster: Anna Grethe Toullec
Sidst opdateret: 20-08-2016
Denne sides adresse: toullec.dk/ag/top1/franskeopskrifter/taboul_/index.php
|Udskrift |Send til en ven
SmartSite Publisher