Anna Grethe Toullec
Front Page
CONTENT
vandretur i baskerlandet april
Weekendtur til Paris
Sauveterre de Béarn udflugtsmål
Breve til mormor og morfar
Bridge
Our children Hanne, Sebastien and Lajla
Lajlas kreationer
Our sons-and-daughter in law
Grandchildren
Franske madopskrifter--- Recettes françaises
Plat simple mais "la grande cuisine"
Farserede tomater à la Catherine Haslin
Quiche Lorraine
Julesalat som grønsag à la Dominique Tarasçon
Perlehøne i svedsker
Omelette de courgette - squash omelet
Cake d'été - salt sandkage
Artiskokker
Terrine de poivrons
Taboulé
Hossegor
Interview radio solymar
My garden
Genealogy
Old photos of the Koed family
Gamle billeder af familien Jørgensen
Koed-Jørgensen cousin gathering together sept. 2007
Hos Jeppe og Trine i Odense
Paris juni 2010 hos Lajla og Manu

Cake d'été - salt sandkage

Cake d'été

 

En rigtig god salt sandkage skåret ud i skiver og serveret med grøn salat til. Den egner sig bedst som sommerspise da den serveres kold.

 

Ingredienser

 

1 dl olie

1 dl tør hvidvin (disse to olier blandes først før de andre ingredienser tilsættes

4 æg

250 g mel

bagepulver

100 g gruyere ost (eller anden stærk ost) revet.

sorte og grønne oliven , ca 6-7 - hakkes - ikke for fint

100 g skinke skåret ud i små firkanter ( højst 1 cm på hver led )

 

Det hele blandes (stille og roligt med en ske ! ) og hældes i en form

Bages ved 180 ° i 45  minutter

Redigeret af Anna Grethe Toullec
Webmaster: Anna Grethe Toullec
Sidst opdateret: 20-08-2016
Denne sides adresse: toullec.dk/ag/top1/franskeopskrifter/caked_tsaltsandkage/
index.php
|Udskrift |Send til en ven
SmartSite Publisher