Anna Grethe Toullec
Front Page
CONTENT
vandretur i baskerlandet april
Weekendtur til Paris
Sauveterre de Béarn udflugtsmål
Breve til mormor og morfar
Bridge
Our children Hanne, Sebastien and Lajla
Lajlas kreationer
Our sons-and-daughter in law
Grandchildren
Franske madopskrifter--- Recettes françaises
Plat simple mais "la grande cuisine"
Farserede tomater à la Catherine Haslin
Quiche Lorraine
Julesalat som grønsag à la Dominique Tarasçon
Perlehøne i svedsker
Omelette de courgette - squash omelet
Cake d'été - salt sandkage
Artiskokker
Terrine de poivrons
Taboulé
Hossegor
Interview radio solymar
My garden
Genealogy
Old photos of the Koed family
Gamle billeder af familien Jørgensen
Koed-Jørgensen cousin gathering together sept. 2007
Hos Jeppe og Trine i Odense
Paris juni 2010 hos Lajla og Manu

Plat simple mais "la grande cuisine"

Opskriften har jeg fået af Minouche en fransk veninde. Jeg har selv afprøvet den og man kan roligt invitere gæster til middag og servere retten for dem

 

Ingredienser

 

3-4 porrer , ikke for tykke og det er kun det hvide der skal bruges

Smør

Champignoner

50-75 g flæsketerninger, ferske,skåret i 1x1 cm store stykker

150-200 g afpillede rejer. De store

lidt crème fraîche

persille

koriander og lidt citron:

spagetti eller tagliatelli

 

Porrerne skæres ud i runde skiver højst 1 cm tykke

De svitses stille og roligt på en pande sammen med champignoner og flæsketerninger. Når det er svundet godt ind tilsættes rejerne og creme fraichen. Det må ikke flyde i vædske. Kog spagettierne og bland porremassen i. Til sidst tilsættes persille, koriander og en smule citron.

 

Redigeret af Anna Grethe Toullec
Webmaster: Anna Grethe Toullec
Sidst opdateret: 02-10-2019
Denne sides adresse: toullec.dk/ag/top1/franskeopskrifter/platsimplemais__lagrandecuisine__/
index.php
|Udskrift |Send til en ven
SmartSite Publisher