Opskriften har jeg fået af Minouche en fransk veninde. Jeg har selv afprøvet den og man kan roligt invitere gæster til middag og servere retten for dem
Ingredienser
3-4 porrer , ikke for tykke og det er kun det hvide der skal bruges
Smør
Champignoner
50-75 g flæsketerninger, ferske,skåret i 1x1 cm store stykker
150-200 g afpillede rejer. De store
lidt crème fraîche
persille
koriander og lidt citron:
spagetti eller tagliatelli
Porrerne skæres ud i runde skiver højst 1 cm tykke
De svitses stille og roligt på en pande sammen med champignoner og flæsketerninger. Når det er svundet godt ind tilsættes rejerne og creme fraichen. Det må ikke flyde i vædske. Kog spagettierne og bland porremassen i. Til sidst tilsættes persille, koriander og en smule citron.
Redigeret af Anna Grethe Toullec Webmaster: Anna Grethe Toullec Sidst opdateret: 02-10-2019 Denne sides adresse: toullec.dk/ag/top1/franskeopskrifter/platsimplemais__lagrandecuisine__/ index.php |