Dette er den printervenlige udgave. Klik her for skærmudgaven. | Luk vindue

Plat simple mais "la grande cuisine"

Opskriften har jeg fået af Minouche en fransk veninde. Jeg har selv afprøvet den og man kan roligt invitere gæster til middag og servere retten for dem

 

Ingredienser

 

3-4 porrer , ikke for tykke og det er kun det hvide der skal bruges

Smør

Champignoner

50-75 g flæsketerninger, ferske,skåret i 1x1 cm store stykker

150-200 g afpillede rejer. De store

lidt crème fraîche

persille

koriander og lidt citron:

spagetti eller tagliatelli

 

Porrerne skæres ud i runde skiver højst 1 cm tykke

De svitses stille og roligt på en pande sammen med champignoner og flæsketerninger. Når det er svundet godt ind tilsættes rejerne og creme fraichen. Det må ikke flyde i vædske. Kog spagettierne og bland porremassen i. Til sidst tilsættes persille, koriander og en smule citron.

 

Redigeret af Anna Grethe Toullec
Webmaster: Anna Grethe Toullec
Sidst opdateret: 02-10-2019
Denne sides adresse: toullec.dk/ag/top1/franskeopskrifter/platsimplemais__lagrandecuisine__/
index.php