Anna Grethe Toullec
Front Page
CONTENT
vandretur i baskerlandet april
Weekendtur til Paris
Sauveterre de Béarn udflugtsmål
Breve til mormor og morfar
Bridge
Our children Hanne, Sebastien and Lajla
Lajlas kreationer
Our sons-and-daughter in law
Grandchildren
Franske madopskrifter--- Recettes françaises
Plat simple mais "la grande cuisine"
Farserede tomater à la Catherine Haslin
Quiche Lorraine
Julesalat som grønsag à la Dominique Tarasçon
Perlehøne i svedsker
Omelette de courgette - squash omelet
Cake d'été - salt sandkage
Artiskokker
Terrine de poivrons
Taboulé
Hossegor
Interview radio solymar
My garden
Genealogy
Old photos of the Koed family
Gamle billeder af familien Jørgensen
Koed-Jørgensen cousin gathering together sept. 2007
Hos Jeppe og Trine i Odense
Paris juni 2010 hos Lajla og Manu

Julesalat som grønsag à la Dominique Tarasçon

Julesalat

Julesalat

Her er opskriften på julesalat som tilbehør til kød .Den er let at lave og rigtig rigtig god.

Til 2-3 personer skal der bruges ca 1 kg julesalat da de svinder ind til næsten ingenting efter stuvningen.

Bladene skilles fra stokken et for et og puttes i en STOR gryde da de fylder godt.

Der puttes en klat smør og 1 stykke hugget sukker i gryden samt et lille glas vand, salt og  peber.

Salatbladene klapper hurtigt sammen ved fordampningen og til sidst karamelliseres de når der ikke længere er vand tilbage i gryden. De må dog ikke brænde på så de skal overvåges.Der røres lidt.

Enkelt og rigtig lækkert til f. eks. svinekød.