Dette er den printervenlige udgave. Klik her for skærmudgaven. | Luk vindue

Cake d'été - salt sandkage

Cake d'été

 

En rigtig god salt sandkage skåret ud i skiver og serveret med grøn salat til. Den egner sig bedst som sommerspise da den serveres kold.

 

Ingredienser

 

1 dl olie

1 dl tør hvidvin (disse to olier blandes først før de andre ingredienser tilsættes

4 æg

250 g mel

bagepulver

100 g gruyere ost (eller anden stærk ost) revet.

sorte og grønne oliven , ca 6-7 - hakkes - ikke for fint

100 g skinke skåret ud i små firkanter ( højst 1 cm på hver led )

 

Det hele blandes (stille og roligt med en ske ! ) og hældes i en form

Bages ved 180 ° i 45  minutter

Redigeret af Anna Grethe Toullec
Webmaster: Anna Grethe Toullec
Sidst opdateret: 20-08-2016
Denne sides adresse: toullec.dk/ag/top1/franskeopskrifter/caked_tsaltsandkage/
index.php